Ook voor de organisatie van verschillende soorten gelegenheden en evenementen in Noord-Nederland (van intieme bijeenkomsten tot indrukwekkend grootse evenementen) kunt u bij Martini Catering & Traiteur terecht. U kunt er als particuliere of zakelijke opdrachtgever op rekenen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Zo verzorgen wij locaties, (party)tenten, meubilering en aankleding, licht/geluid en muziek en vakkundige service van onze gastheren- en dames. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een evenement door ons wilt laten organiseren. 

Service tijdens uw evenement of gelegenheid

Voor, tijdens en na uw evenement kunt u rekenen op de juiste begeleiding en service. Onze afspraken leggen we helder vast in een offerte en tijdplan. Onze keuken- en/of bedieningsmedewerkers zorgen ervoor dat het uw gasten tijdens het evenement aan niets ontbreekt. Uiteraard zorgen we ervoor dat de locatie netjes wordt opgeleverd, zodat u ook daaraan geen omkijken heeft.

Meubilering en aankleding

Met de juiste aankleding creëren wij de sfeer die bij u en uw gasten past. Wij leveren en plaatsen meubilair zoals dinertafels, stoelen, statafels, maar ook tafellinnen, serviesgoed, bestek en glaswerk.

Licht, geluid en muziek

Ook met licht, geluid en muziek kan Martini Catering & Traiteur bijdragen aan de juiste sfeer van uw evenement. Denk hierbij aan (gekleurd) licht dat tegen wanden of de gewelven van een kerk wordt geprojecteerd, sfeervolle dinerverlichting, muziek door een DJ of door live musici, zowel modern als klassiek. Martini Catering verzorgt het licht, geluid en de muziek graag aan de hand van uw wensen.

(Party)tent

Beschikt u niet zelf over een locatie, dan biedt mogelijk het plaatsen van een partytent inclusief volledige aankleding de oplossing. Denk hierbij aan statafels, heaters met gasflessen etc. 

Externe catering-locaties

We bieden ook schitterende externe catering-locaties in Noord-Nederland, met name in en om de stad Groningen. Denk hierbij aan de Der Aa-kerk, de Remonstrantse Kerk, de kerk van Leegkerk en de kerk van Klein Wetsinge.