Biologische catering bestellen?

Biologische catering raakt steeds meer in opkomst. Bij onze biologische catering maken we bij Martini Catering gebruik van biologische producten, die herkend kunnen worden aan de EKO, Europees Biologisch en Demeter keurmerken. Bij de productie van die producten is zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu en dierenwelzijn. Zo krijgen dieren meer ruimte dan in de gangbare veeteelt en landbouw. Bent u op zoek naar een biologische cateraar? Bestel hier uw biologische catering voor uw gelegenheid. Of het nu gaat om een zakelijke of particuliere gelegenheid. Wij koken graag met biologische producten en leveren u graag biologische catering.

Ons (biologische) cateringaanbod:

Vind biologische catering

Martini Catering verzorgt graag biologische catering. Maken we bij Martini Catering dan uitsluitend gebruik van biologische producten? Nee, helaas is het niet altijd mogelijk om voor alle ingrediënten die we willen gebruiken een biologisch product te vinden. In de huidige cateringmarkt is het daarnaast een uitdaging om met biologische catering een concurrerend aanbod te kunnen doen dat past bij de opdrachtgever. Daarom verzorgen we naast biologische catering ook (deels) niet-biologische catering. Wel doen we altijd ons best om op duurzame wijze met de aarde om te gaan, onder andere door met streekproducten (uit Groningen en Drenthe) te werken. Natuurlijk geven we op de offerte aan welk deel van de catering volledig biologisch is. 

Doe via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte-aanvraag. Of bekijk eerst ons aanbod online. Vrijwel ons aanbod is op verzoek biologisch leverbaar. 

Vraag nu een biologische catering-offerte aan!