Namens Martini Catering alvast gefeliciteerd met uw verjaardag! (Of die van een ander) Ontdek hoe Martini Catering kan helpen uw verjaardag tot een succes te maken.

Vraag via onderstaande button een offerte aan voor verjaardag-catering.

Een ontspannen verjaardag met onze catering 

Een verjaardag is (ook in Groningen) de meest gevierde feestelijke gelegenheid. Mijlpalen als een 50e (Abraham/Sarah) of 18e verjaardag krijgen vaak bijzondere aandacht. Het uitbesteden van de catering voor uw feest zorgt er niet alleen voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ook uzelf als jarige zult uw verjaardag dankzij onze catering als een ontspannen ervaring herinneren.

Catering verjaardag bestellen

Of u uw verjaardag nu viert met 30 of 100 personen; onze hapjes dragen eraan bij om uw verjaardag tot een succes te maken. Viert u uw verjaardag binnenkort en wilt u de hapjes online bestellen? Dat kan bij Martini Catering. Kies voor kleine hapjes zoals amuses of voor een compleet buffet. Niet alleen de hapjes, maar ook de complete organisatie van evenementen, groot of klein, kunt u aan ons overlaten.

Exclusieve of goedkope hapjes? Gratis thuisbezorgd!

Of u nu kiest voor exclusieve hapjes zoals amuses of de voordeligere hapjesschalen met goedkope hapjes of borrelhapjes onze verjaardagscatering wordt altijd gratis bij u thuisbezorgd.