Namens Martini Catering alvast gefeliciteerd met uw verjaardag! (Of die van een ander) Ontdek hoe Martini Catering kan helpen uw verjaardag tot een succes te maken.

Vraag via onderstaande button een offerte aan voor verjaardag-catering.

Een ontspannen verjaardag met onze catering 

Een verjaardag is (ook in Groningen) de meest gevierde feestelijke gelegenheid. Mijlpalen als een 50e (Abraham/Sarah) of 18e verjaardag krijgen vaak bijzondere aandacht. Maar ook een 30e, 40e, 60e of 65e verjaardag zijn reden voor een groot feest. Het uitbesteden van de catering voor uw feest zorgt er niet alleen voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ook uzelf als jarige zult uw verjaardag dankzij onze catering als een ontspannen ervaring herinneren.

Catering verjaardag bestellen

Of u uw verjaardag nu viert met 30 of 100 personen; onze hapjes dragen eraan bij om uw verjaardag tot een succes te maken. Viert u uw verjaardag binnenkort en wilt u de hapjes online bestellen? Dat kan bij Martini Catering. Kies voor kleine hapjes zoals amuses of voor een compleet buffet. Niet alleen de hapjes, maar ook de complete organisatie van evenementen, groot of klein, kunt u aan ons overlaten.

Stretchtent huren in- of exclusief inrichting zoals meubilair, biertap, kofie- en/of koelapparatuur voor verjaardag?

Viert u een verjaardag? Dan is een partytent van 6 x 3 wellicht ideaal. Verwacht u wat meer gasten, heeft u thuis voldoende ruimte en wilt u echt uitpakken, dan kan een stretchtent uitkomst bieden. Het is een prachtige en luxe tent, die geleverd en geplaatst kan worden inclusief unieke inrichting en aankleding. Hij wordt voorzien van prachtige verlichting, die zorgt voor een ultieme feestelijke sfeer. Niet alleen ideaal voor een 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag. Maar ook wanneer je een 65e, 70e, 75e of 80e, 90e of 100e verjaardag groots wilt vieren. Natuurlijk past een stretchtent bij elke leeftijd. 

Exclusieve of goedkope hapjes? Bij u thuisbezorgd!

Of u nu kiest voor exclusieve hapjes zoals amuses of de voordeligere hapjesschalen met goedkope hapjes of luxe borrelhapjes: onze verjaardagscatering wordt altijd bij u thuisbezorgd. De meeste klanten kiezen onze luxe hapjes.