Een tuinfeest organiseren? Dan heeft u vast iets te vieren en kunt u catering gebruiken. Martini Catering feliciteert u graag met hetgeen u te vieren heeft! Wellicht een verjaardag, een afstuderen of een jubileum! Wat het ook is, van harte gefeliciteerd! Vraag vandaag nog uw catering-offerte voor uw tuinfeest aan! Dan maken we er samen een geslaagd tuinfeest van!

Vraag een offerte voor uw tuinfeest aan via onderstaande button.

Tuinfeest gelegenheden

Een feest in uw eigen tuin geven, omdat u iets te vieren heeft. Of het nu gaat om een verjaardag, een trouwfeest, een afstudeerfeest of een feest omdat u of mensen die u lief heeft 25 of 50 jaar getrouwd zijn: een feest in de tuin vormt voor een sfeervolle viering van uw gelegenheid in een vertrouwde omgeving. 

Tuinfeest catering: hapjes, drankjes & meer.

Martini Catering verzorgt uw tuinfeest graag tot in de puntjes. Natuurlijk kunt u bij ons luxe hapjes, buffetten, tapas en barbecue-catering bestellen. Maar niets is te gek om uw feest tot een succes te maken. Van de tent, de statafels, de terrasverwarmers, de barbecues, de biertap tot gastvrije, vriendelijke en deskundige medewerkers: wij zorgen dat het u en uw gasten tijdens uw tuinfeest aan niets zal ontbreken.

Partytent of luxe stretchtent huren: ideaal voor tuinfeest!

Iets te vieren? Dan is een partytent of stretchtent huren ideaal om uw tuinfeest tot een succes te maken. De stretchtent is geschikt bij zowel zonnig als regenachtig weer. Huur bij Martini Catering een stretchtent in- of exclusief inrichting zoals meubilair, aankleding en apparatuur (zoals een biertap), koelingen en/of koffie- en thee-apparatuur. Bekijk de foto’s en meer informatie via onderstaande link. Neem contact op voor meer informatie. 

Periode voor tuinfeest

De meeste tuinfeesten verzorgen wij in de periode van medio april tot medio oktober. Uiteraard kunt u met de juiste tent en terrasverwarmers ook buiten dit seizoen van onze diensten gebruik maken. 

Tuinfeest muziek 

Wilt u muziek laten verzorgen op uw tuinfeest? Een optreden door een bandje, dj, pianist of strijkorkest behoort tot de mogelijkheden. Wel geniet het de aanbeveling om bij de gemeente na te vragen of een ontheffing of vergunning nodig is. Ook is het handig om uw buren in te lichten.