Luxe besloten borrel-locatie of besloten bijeenkomst in stad Groningen?

Wilt u een besloten borrel of ander type bijeenkomst houden in Groningen? Via Martini Catering regel je een besloten borrel of bijeenkomst in Groningen.

Regel daarnaast  de catering voor uw besloten gelegenheid in de stad Groningen. Of het nu gaat om een particuliere of  zakelijke gelegenheid. Wij staan klaar om de catering te verzorgen voor uw besloten (borrel) bijeenkomst in Groningen. Met de lekkerste drankjes en de beste borrelplanken of (lunch-, diner- of hapjes-) buffetten.

Besloten borrel locaties Groningen

Of je nu op zoek bent naar een kroeg, wijncafé of landgoed, Martini Catering regelt een locatie waar jij je besloten borrel, bijeenkomst of feest kunt geven. Onze populairste plek is een wijncafe in hartje Groningen, met bieren, alcoholvrije (fris)dranken en natuurlijk de lekkerste wijnen. Al vanaf € 995,-.

Neem contact met ons op als jij op zoek bent naar een besloten-borrel-locatie in Groningen.

Wij leveren onze borrel/bijeenkomst catering op onze besloten locatie in stad/centrum Groningen. 

Voordelen besloten borrel Groningen

Het voordeel van een verjaardag vieren in een (wijn)café of kroeg, is dat u er thuis niet de troep van heeft. Daarnaast geeft een café extra sfeer aan uw verjaardag. Heeft u al eens aan een wijncafé gedacht om uw feestje te vieren? Er zijn niet alleen heerlijke wijnen, maar ook bieren en frisdranken te krijgen. Eigen eten regelen is mogelijk, maar natuurlijk kunnen wij kunnen ook de catering verzorgen.

Kosten besloten borrel Groningen

Wat kost het om een besloten borrel in Groningen te houden, zult u zich wellicht afvragen. Een besloten borrel via Martini Catering is al mogelijk vanaf ca. 995 euro, afhankelijk van de groepsgrootte. Ook wordt dit doorgaans uitgebreid met borrelplanken, hapjes of een buffet. Vul het offerteformulier in en we bespreken de mogelijkheden met u.

Locaties besloten borrel Groningen

Een besloten borrel houden? Als u iets te vieren heeft, denkt u wellicht aan een café of kroeg afhuren in Groningen. Of aan het huren van een kleine feestlocatie in Groningen, waar u gezellig met uw gasten kunt borrelen. We kennen de cafe’s en kroegen zoals Abc café, de Klikspaan of de Vishoek. Kroegen en café’s vormen de ideale borrellocatie voor uw feestje. Een feestje geven in een sfeervol café of kroeg in Groningen is ideaal als u niet zomaar een zaaltje wilt huren, maar uw gelegenheid zoals verjaardag of afstuderen wel buiten de deur wilt vieren. Wij kennen de beste locatie(s). Neem contact met ons op en we komen met een voorstel. 

Gelegenheden om in stad Groningen een besloten borrel voor te organiseren

Besloten borrel gelegenheden particulier centrum Groningen.

  • Verjaardag vieren met een besloten luxe borrel. 
  • Afstuderen vieren met een besloten borrel. 
  • Besloten luxe lunch organiseren met familie of vrienden. 
  • Kleine bruiloft in afgehuurd borrelcafé. 
  • Uitvaart catering/koffietafel op besloten locatie / café. 

Besloten gelegenheden zakelijk stad Groningen en omstreken:

  • Plek voor vergadering centrum Groningen.
  • Seminar locatie met luxe lunch in besloten kring.  
  • Locatie om workshop te organiseren stad Groningen.
  • Nieuwjaarsborrel of -receptie voor kleine en middelgrote bedrijven in Groningen.
  • Zakelijke lunch catering en locatie in de stad. 

Borrelcafé afhuren in stad Groningen

Onze catering leveren we in centrum Groningen en omgeving. Dus ook bij jouw besloten borrel of bijeenkomst in Groningen.  

Verjaardag vieren in stad Groningen 

Martini Catering verzorgt catering in en om stad Groningen. Bekijk al ons aanbod online of doe vrijblijvend een offerte-aanvraag voor jouw verjaardag in een besloten borrel café in centrum Groningen. 

Kroeg afhuren Groningen - luxe privéborrel met hapjes 
Je denkt eraan om een kroeg af te huren of een kleine feestlocatie van Groningen. Wie zijn verjaardag wil vieren in een kroeg, maar zich niet tussen een hossende massa mensen wil begeven, doet er goed aan een eigen plek af te huren. Te denken valt een een sfeervol café waar je met een besloten groep een heerlijke borrel kunt drinken. En laten wij van Martini Catering dat nu kunnen regelen. In plaats van een zaal afhuren, beschik je dus over een prachtig sfeervol en hip café. Ideaal voor een besloten borrel, afstudeerborrel of verjaardag. Doe vrijblijvend een offerte-aanvraag voor jouw besloten borrel in een afgehuurde kroeg, in dit geval een sfeervol hip café.