Partytent huren

Op zoek naar party-verhuur in Groningen? Beschikt u niet zelf over een locatie, dan biedt mogelijk het plaatsen van een partytent inclusief volledige aankleding de oplossing. Van redelijk eenvoudige easy up tent of pagodetent tot onze favoriet: de luxe stretchtent met inrichting.

Luxe stretchtent huren in Groningen, Drenthe of Friesland

Deze luxe stretchtent heeft een afmeting van 7,5 bij 10 meter, zodat hij een oppervlakte heeft van maar liefst 75 vierkante meter. De stretchtent kan in circa twee uren worden opgebouwd en in circa één uur worden afgebouwd. Deze luxe stretchtent maakt het mogelijk om uw gelegenheid te vieren op elke plek waar voldoende ruimte is. Bent u benieuwd naar de prijs voor het huren van een stretchtent? Wij informeren u graag. Neem vrijblijvend contact op via de button bovenaan deze pagina. Vanzelfsprekend staan wij u graag bij met catering om uw gasten in de stretchtent te voorzien van eten en/of drinken. 

De stretchtent is daarmee ideaal voor een bruiloft, tuinfeest, familiedag of ander evenement met familie en vrienden. Heeft u kortom iets te vieren en heeft u de ruimte voor de stretchtent? De stretchtent is een stijlvolle en luxe oplossing als u een tent wilt huren. 

Ook voor een zakelijk evenement is een stretchtent ideaal. Denk aan een bedrijfsopening- of jubileum. Ook voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest kunt u deze stretchtent huren. We denken graag met u mee om uw zakelijke evenement inclusief catering en stretchtent tot een succes te maken.

De stretchtent kan uitgebreid worden met een meubilair-pakket voor ca. 40 tot 50 personen, waarbij men kan staan of zitten. De inrichting bestaat dan uit 5-statafels, 4 biertafels met klapstoelen, 3 lounge-palletbanken inclusief kussens. Organiseert u een bijeenkomst, dan kunt u ook kiezen voor een inrichting voor 100 personen. De tent wordt dan voornamelijk met stoelen gevuld. Uiteraard kan de stretchtent aan nog meer mensen plaats bieden als deze wordt gebruikt als ruimte voor een borrel. Als meubilairinrichting adviseren we dan voornamelijk statafels. In dat geval zou ook een groep van 150 personen mogelijk gebruik kunnen maken van de stretchtent. 

Bent u benieuwd naar de prijs of kosten voor het huren van deze stretchtent? De prijs en kosten voor onder andere de huur variëren en zijn onder andere afhankelijk van de inrichting qua meubilair, apparatuur (zoals bar en koelingen) en aankleding.

Veel mensen zoeken ook naar een kleinere stretchtent. Mogelijk is een easy-up tent van 3x6 meter dan ook een interessant alternatief. Maar ook als u op zoek bent naar een stretchtent van 4x4, een stretchtent van 4x8, een stretchtent van 4x6 of een stretchtent 5x5 kunnen wij u van dienst zijn.

Party-verhuur uit Groningen

Veel mensen willen een partytent huren in Groningen, Assen of Leek. Ook in Appingedam en Winschoten kan men via ons een partytent huren. U kunt een partytent huren in Groningen (zoals in Appingedam, Groningen stad, Hoogezand, Leek, Winschoten, stad Groningen), een partytent huren in Friesland (zoals in Drachten) of een partytent huren in Drenthe (zoals in Assen).
 


Meubilering en aankleding

Met de juiste aankleding creëren wij de sfeer die bij u en uw gasten past. Wij leveren en plaatsen meubilair zoals dinertafels, stoelen, statafels, maar ook tafellinnen, serviesgoed, bestek en glaswerk. Denk verder aan een vloer voor in uw tent, koelkasten, een bar met biertap etc.

Ook voor de organisatie van verschillende soorten gelegenheden en evenementen in Noord-Nederland (van intieme bijeenkomsten tot grootse evenementen) kunt u bij Martini Catering terecht. U kunt er als particuliere of zakelijke opdrachtgever op rekenen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Zo verzorgen wij locaties, (party)tenten, meubilering en aankleding, licht/geluid en muziek en vakkundige service van onze gastheren- en dames. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een evenement door ons wilt laten organiseren. 

Service tijdens uw evenement of gelegenheid

Voor, tijdens en na uw evenement kunt u rekenen op de juiste begeleiding en service. Onze afspraken leggen we helder vast in een offerte en tijdplan. Onze keuken- en/of bedieningsmedewerkers zorgen ervoor dat het uw gasten tijdens het evenement aan niets ontbreekt. Uiteraard zorgen we ervoor dat de locatie netjes wordt opgeleverd, zodat u ook daaraan geen omkijken heeft. Zoekt u een kok aan huis, een barbecue met kok of juist bediening? Neem dan contact met ons op. 

Licht, geluid en muziek

Kies voor een bluetooth draagbare speaker, waarmee u en uw gasten uw eigen muziek (via Spotify) kunnen streamen. Ook met licht, geluid en andere muziek kan Martini Catering & Traiteur bijdragen aan de juiste sfeer van uw evenement. Denk hierbij aan (gekleurd) licht dat tegen wanden of de gewelven van een kerk wordt geprojecteerd, sfeervolle dinerverlichting, muziek door een DJ of door live musici, zowel modern als klassiek. Martini Catering verzorgt het licht, geluid en de muziek graag aan de hand van uw wensen. 

Externe catering-locaties

We bieden ook schitterende externe catering-locaties in Noord-Nederland, met name in en om de stad Groningen. Denk hierbij aan de Der Aa-kerk, de Remonstrantse Kerk, de kerk van Leegkerk en de kerk van Klein Wetsinge.