Partytent huren

Op zoek naar party-verhuur in Groningen? Beschikt u niet zelf over een locatie, dan biedt mogelijk het plaatsen van een partytent inclusief volledige aankleding de oplossing. Van redelijk eenvoudige easy up tent of pagodetent tot onze favoriet: de luxe stretchtent met inrichting.


Een luxe stretchtent huren?

Deze luxe stretchtent heeft een afmeting van 7,5 bij 10 meter, zodat hij een oppervlakte heeft van maar liefst 75 vierkante meter. De stretchtent kan in circa twee uren worden opgebouwd en in circa één uur worden afgebouwd. Deze luxe stretchtent maakt het mogelijk om uw gelegenheid te vieren op elke plek waar voldoende ruimte is. Bent u benieuwd naar de prijs voor het huren van een stretchtent? Wij informeren u graag. Neem vrijblijvend contact op via de button bovenaan deze pagina. Vanzelfsprekend staan wij u graag bij met catering om uw gasten in de stretchtent te voorzien van eten en/of drinken. 

Stretchtent huren, voor elke gelegenheid!

De stretchtent is daarmee ideaal voor een bruiloft, tuinfeest, familiedag of ander evenement met familie en vrienden. Heeft u kortom iets te vieren en heeft u de ruimte voor de stretchtent? De stretchtent is een stijlvolle en luxe oplossing als u een tent wilt huren. Ook voor een zakelijk evenement is een stretchtent ideaal. Denk aan een bedrijfsopening- of jubileum. Ook voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest kunt u deze stretchtent huren. We denken graag met u mee om uw zakelijke evenement inclusief catering en stretchtent tot een succes te maken.

Hoeveel personen in stretchtent?

De stretchtent kan uitgebreid worden met een meubilair-pakket voor ca. 40 tot 50 personen, waarbij men kan staan of zitten. De inrichting bestaat dan uit 5-statafels, 4 biertafels met klapstoelen, 3 lounge-palletbanken inclusief kussens. Organiseert u een bijeenkomst, dan kunt u ook kiezen voor een inrichting voor 100 personen. De tent wordt dan voornamelijk met stoelen gevuld. Uiteraard kan de stretchtent aan nog meer mensen plaats bieden als deze wordt gebruikt als ruimte voor een borrel. Als meubilairinrichting adviseren we dan voornamelijk statafels. In dat geval zou ook een groep van 150 personen mogelijk gebruik kunnen maken van de stretchtent. 


Grote of kleine stretchtent huren?

Veel mensen zoeken ook naar een kleinere stretchtent. Mogelijk is een easy-up tent van 3x6 meter dan ook een interessant alternatief. Maar ook als u op zoek bent naar een stretchtent van 4x4, een stretchtent van 4x8, een stretchtent van 4x6 of een stretchtent 5x5 kunnen wij u van dienst zijn.

Kosten en prijzen stretchtent huren

Bent u benieuwd naar de prijs of kosten voor het huren van deze stretchtent? De prijs en kosten voor onder andere de huur variëren en zijn onder andere afhankelijk van de inrichting qua meubilair, apparatuur (zoals bar en koelingen) en aankleding. Neem contact met ons op voor de kosten en prijzen voor het huren van een stretchtent.

Party- of stretchtent huren in Groningen

Op zoek naar een unieke en veelzijdige oplossing voor jouw evenement in de provincie Groningen, zoals in Groningen stad, Hoogezand, Delfzijl, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Leek, Haren, Zuidhorn of Bedum? Overweeg dan het huren van een stretchtent! Of je nu een feest, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere bijzondere gelegenheid plant, een stretchtent biedt de perfecte ambiance voor elke locatie. In de provincie Groningen zijn stretchtenten een ideale keuze voor evenementen in deze tien opmerkelijke plaatsen. Of je nu in het bruisende stadsleven van Groningen of in de rustigere omliggende steden en dorpen een evenement plant, een stretchtent voegt een vleugje elegantie, flexibiliteit en luxe toe aan elke locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw stretchtent in Groningen te huren en maak jouw evenement een onvergetelijk.

Party-of stretchtent te huur in Drenthe

Op zoek naar een trendy en veelzijdige optie voor jouw speciale evenement in de prachtige provincie Drenthe, zoals in Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden, Beilen, Roden, Klazienaveen, Zuidlaren of Norg? Overweeg dan eens het huren van een moderne stretchtent! Of je nu een hip feest, een stijlvolle bruiloft, een onvergetelijk bedrijfsevenement of een andere bijzondere gelegenheid organiseert, een stretchtent biedt de perfecte sfeer voor elke locatie. In de provincie Drenthe, waar natuurlijke schoonheid en levendige stadscentra samenkomen, zijn stretchtenten de perfecte keuze voor evenementen. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw trendy stretchtent in Drenthe te huren en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor jou en je relaties zoals vrienden, familie of zakenrelaties. 

Huur een party- of stretchtent in Friesland

Op zoek naar een veelzijdige oplossing voor jouw evenement in Friesland? Denk aan het huren van een trendy stretchtent! Of je nu een feest, bruiloft, bedrijfsevenement of andere gelegenheid plant, een stretchtent biedt de perfecte sfeer voor elk evenement.  In Friesland, met zijn rijke cultuur en adembenemende natuur, zijn stretchtenten ideaal voor evenementen in steden als Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Harlingen, Joure, Dokkum, Franeker, Lemmer en Wolvega. Voeg elegantie en luxe toe aan jouw speciale dag. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw stretchtent in Friesland te huren en maak van jouw evenement een onvergetelijke dag. 


Meubilering en aankleding voor feesten en partijen

Met de juiste aankleding creëren wij de sfeer die bij u en uw gasten past. Wij leveren en plaatsen meubilair zoals dinertafels, stoelen, statafels, maar ook tafellinnen, serviesgoed, bestek en glaswerk. Denk verder aan een vloer voor in uw tent, koelkasten, een bar met biertap etc.

Ook voor de organisatie van verschillende soorten gelegenheden en evenementen in Noord-Nederland (van intieme bijeenkomsten tot grootse evenementen) kunt u bij Martini Catering terecht. U kunt er als particuliere of zakelijke opdrachtgever op rekenen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Zo verzorgen wij locaties, (party)tenten, meubilering en aankleding, licht/geluid en muziek en vakkundige service van onze gastheren- en dames. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een evenement door ons wilt laten organiseren. 

Service tijdens uw evenement of gelegenheid

Voor, tijdens en na uw evenement kunt u rekenen op de juiste begeleiding en service. Onze afspraken leggen we helder vast in een offerte en tijdplan. Onze keuken- en/of bedieningsmedewerkers zorgen ervoor dat het uw gasten tijdens het evenement aan niets ontbreekt. Uiteraard zorgen we ervoor dat de locatie netjes wordt opgeleverd, zodat u ook daaraan geen omkijken heeft. Zoekt u een kok aan huis, een barbecue met kok of juist bediening? Neem dan contact met ons op. 

Licht, geluid en muziek

Kies voor een bluetooth draagbare speaker, waarmee u en uw gasten uw eigen muziek (via Spotify) kunnen streamen. Ook met licht, geluid en andere muziek kan Martini Catering & Traiteur bijdragen aan de juiste sfeer van uw evenement. Denk hierbij aan (gekleurd) licht dat tegen wanden of de gewelven van een kerk wordt geprojecteerd, sfeervolle dinerverlichting, muziek door een DJ of door live musici, zowel modern als klassiek. Martini Catering verzorgt het licht, geluid en de muziek graag aan de hand van uw wensen. 

Externe catering-locaties

We bieden ook schitterende externe catering-locaties in Noord-Nederland, met name in en om de stad Groningen. Denk hierbij aan de Der Aa-kerk, de Remonstrantse Kerk, de kerk van Leegkerk en de kerk van Klein Wetsinge.