Uw luxe stamppotcateraar in Groningen, Drenthe en Friesland

Stamppot buffet catering? Aan huis bezorgd in heel Groningen en Drenthe

Er is natuurlijk de keuze uit traditionele stamppotten als boerenkool en wortel (hutspot), maar ook verrassende stamppotten met pompoen, zoete aardappel of spinazie behoren tot de mogelijkheden. De traditionele stamppotten kunnen worden geserveerd met rookworst, saucijzen, gehaktballetjes, jus, mosterd en tafelzuren, maar ook stoofvlees als hachee of vleesvervangers behoort tot de mogelijkheden. Stamppotten zijn de favoriete winterse kost van Nederlanders. Maar niet alleen in de winter zijn stamppotten heerlijk. Er zijn ook frisse zomerse stamppotten, die niet misstaan tijdens een stamppotjes-buffet op een zomers tuinfeest. Wij bezorgen onze buffetten leveren in heel Groningen en Drenthe aan huis en op de zaak. 

Ons stamppotbuffet-assortiment:

Vind u in onderstaand assortiment een stamppotbuffet dat aansluit bij uw wensen? Dan kunt u dit buffet noemen in het offerteformulier, met daarbij eventueel uw keuzes. We kunnen ook een geheel nieuw buffet samenstellen op basis van uw wensen.

Luxe Stamppotbuffet

Ons luxe stamppotbuffet bestaat uit luxe stamppotten en toebehoren.

U heeft de keuze uit traditionele stamppotten als boerenkool, zuurkool en hutspot, maar bij het luxe stamppotbuffet kunt u ook kiezen voor stamppot snijbonen met gebakken uien, stamppot pompoen met geitenkaas en rucola (recept werd gepubliceerd in Heel Holland Stampt), stamppot rode kool en appeltjes, stamppot paksoi met paddenstoelen en oude kaas of hete bliksem. In overleg kan vrijwel elk denkbare stamppot in het luxe stamppotbuffet opgenomen worden. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Bij het luxe stamppotbuffet serveren wij ambachtelijke slagersrookworst, uitgebakken spekjes en ons befaamde Gronings stoofvlees. 
 • Daarnaast wordt bij dit buffet rauwkostsalade, augurkjes, zilveruitjes, Picalilly en Groninger mosterd geserveerd.
 • Dit buffet is ook vegetarisch leverbaar met vegetarische rookworst, vegetarische spekjes en verschillende noten waaronder cashewnoten.
 • De prijs voor het Luxe Stamppotbuffet is o.a. afhankelijk van het aantal personen  (Leverbaar vanaf 10 personen. Voor grote gezelschappen is korting mogelijk)
 • Inclusief chafing dish, borden, bestek en vuil retour.

Zomer Stamppotbuffet

 • Het Zomer Stamppotbuffet is een zomers buffet voor liefhebbers van stamppot. Bijzondere zomerse stamppotten die het hele jaar lekker zijn. Vrijwel alle zomerse stamppotten (met uitzondering van seizoensproducten zoals asperges) kunnen het hele jaar geleverd worden. 
U kiest kiest voor uw gezelschap enkele uit onderstaande stamppotten: 
 • Rucolastamppot met geitenkaas - pijnboompitjes - zongedroogde tomaat - cherrytomaatjes. 
 • Broccolistampot met gerookte zalm - kastanjechampignons -peterselie - olijfolie. 
 • Stamppot met jonge kaas - magere spekjes - Groninger mosterd - roomboter - lenteui.
 • Aspergestamppot - crème fraîche - nootmuskaat - gekookte biologische eieren - roomboter - peterselie - ham (indien gewenst).
 • Buffet kan ook geheel vegetarisch geleverd worden.
 • De prijs voor het Zomers stamppotbuffet is o.a. afhankelijk van het aantal personen. (Leverbaar vanaf 10 personen. Voor grote gezelschappen is korting mogelijk)
 • Inclusief schalen, borden, bestek en vuil retour.


Stamppotbuffet Groningen

 • Het stamppotbuffet Groningen bestaat uit twee van de meest traditionele stamppotten naar keuze: stamppot boerenkool, stamppot zuurkool, stamppot rauwe andijvie met spek en kaas en/of hutspot: een stamppot met wortel en ui.

 • Bij het stamppotbuffet Groningen serveren wij ambachtelijke slagersrookworst, uitgebakken spekjes, zilveruitjes en Groninger mosterd.
 • Dit buffet is ook vegetarisch leverbaar met vegetarische rookworst, vegetarische spekjes.
 • De prijs voor stamppotbuffet Groningen is afhankelijk van het aantal personen. (Leverbaar vanaf 10 personen. Korting mogelijk voor grote gezelschappen)
 • Inclusief chafing dish, borden, bestek en vuil retour. 

Dessertbuffet voor na het stamppotbuffet

Bestelt u ons stamppotbuffet? Dan kunt u tegen gereduceerd tarief een dessertbuffet bestellen. Uw gasten genieten van twee verschillende desserts. Twee keuzes uit de volgende desserts:  hangop met vers fruit, crème brûlée met vanille,  donkere chocolademousse met Licor 43 of witte chocolademousse met schilletjes van sinaasappel en Cointreau. Zo sluit u uw stamppotbuffet extra feestelijk af.

Stamppot aan huis: traditionele en luxe stamppotten bestellen

Zeker als u veel gasten ontvangt is het fijn dat u voor het stamppotbuffet zelf niets hoeft voor te bereiden. Wij bezorgen het stamppotbuffet inclusief servies aan huis en komen de vaat weer bij u ophalen. Zo geniet ook u als gastheer of -vrouw met onze stamppotten van een onbezorgde middag en avond. 

Prijs stamppotbuffet aan huis 

De prijs van onze stamppotbuffetten is afhankelijk van uw wensen en van de grootte van uw gezelschap. Bij de bovenstaande stamppotbuffetten wordt een richtprijs vermeld. Bovenstaand vindt u enkele voorbeelden met traditionele en luxe stamppotten van Martini Catering. Wij stellen echter graag een aanbod op maat samen. Vul dan uw wensen in het offerteformulier in, zodat we een exacte totaalprijs kunnen noemen.

Maak een stamppotbuffet bijzonder met onze catering. Hoewel we onze collega's waarderen, proberen het bij Martini Catering net even anders te doen dan andere cateraars zoals de slagerij, Buffettenboer, Catering Noord of GoldenRaand. Zo geniet u met Martini Catering thuis alsof u in een restaurant eet, maar dan aan huis of op de zaak. Vraag ook een offerte aan voor een stamppotbuffet!

Hoe we het stamppot buffet maken?

We maken onze stamppotten met heerlijke Groningse kruimige aardappelen, echte roomboter en volle melk (beide biologisch). Daarnaast gebruiken we dagverse groenten en vlees-/vleesvervangers. We maken zowel gebruik van traditionele als nieuwe zelfontwikkelde recepten. Wat uw wensen op het gebied van stamppotten ook zijn: wij zorgen ervoor dat het uw gasten en u aan niets zal ontbreken.

Direct een offerte voor een stamppotbuffet?

Op de website vind je direct de prijs van een stamppotbuffet. Het betreft een indicatie. Via bovenstaand formulier ontvangt u snel een aanbod op maat voor uw stamppotbuffet. Vanaf 20 personen gelden er speciale tarieven. Vraag via bovenstaand formulier vrijblijvend een offerte aan!

Vraag nu een offerte voor een stamppotbuffet aan via onderstaande button!