Namens Martini Catering (alvast) de beste wensen voor het nieuwe jaar, 2023! Ontdek hoe Martini Catering kan helpen uw jaarwisseling en nieuwjaarsborrel- of receptie tot een succes te maken. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor onze oud & nieuw-catering via onderstaande button!

Cateraar voor nieuwjaarsborrel 

Begin het jaar goed en feestelijk met een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie. Een mooi moment om samen met familie, vrienden of collega's vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Martini Catering heeft een compleet assortiment van hapjes, die heel geschikt zijn voor nieuwjaars- en kerstborrels. Er zijn volop mogelijkheden voor de nieuwjaarsborrel. Wij verzorgen als cateraar graag de hapjes en drankjes.

Catering voor nieuwjaarsreceptie: bezorgd in heel Groningen en Drenthe

Wij verzorgen de nieuwjaarsborrels en nieuwjaarsrecepties van bedrijven en particulieren in heel Groningen en Drenthe. Ontdek welke tapas, hapjes en buffetten wij bij u op kantoor, aan huis of op een andere locatie kunnen leveren. De meeste mensen die een nieuwjaarsborrel organiseren kiezen voor onze tapas of hapjes aan huis, vaak in combinatie met het leveren van de drankjes. Eventueel kunt u ook meubilair/statafels, linnen en aankleding om uw huis en kantoor tijdens de nieuwjaarsreceptie aan te kleden aan ons overlaten. Ook service in de vorm van bediening (voor het inschenken van de drankjes en rondgaan met de hapjes en drankjes) behoort tot de mogelijkheden.
antipasto-3484782_640jpg

Dranken voor de nieuwjaarsborrel

Wij leveren uiteraard ook de dranken voor de nieuwjaarsborrel. Doorgaans wordt een assortiment van bier, fris en wijn aangeboden. Onze tip voor een bruisende start van het nieuwe jaar: een crément de bourgogne. Afkomstig uit een wijngebied vlakbij de Champagne. De wijn wordt met dezelfde methode gemaakt en is volgens onze gasten minstens zo goed als de bekendere champagne. Uiteraard hebben wij ook cava, prosecco en sekt.