Namens Martini Catering (alvast) alvast gefeliciteerd met hetgeen u te vieren heeft! Ontdek hoe Martini Catering kan helpen uw borrel tot een succes te maken. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor onze borrel!

Catering voor de borrel aan huis in Groningen of Drenthe? Bestel in onze webshop partyhapjes voor de borrel of neem contact op voor een aanbod op maat. Ontdek ook hoe relaxed het kan zijn om een borrel voor uw vrienden, kennis en/of familie te organiseren! Lees ons aanbod voor een geweldige borrel en laat u ontzorgen! Klik hier om borrelhapjes online te bestellen.7aac6a4d-f4e7-4b48-9fc4-6645cf7ddfc9jpg

Catering: borrel cateraar of traiteur

Op zoek naar catering voor uw borrel in Groningen of Drenthe? Wij van Martini Catering zijn een ervaren cateraar en traiteur op het gebied van een borrelgelegenheden. U kunt bij ons terecht voor het laten bezorgen van hapjes aan huis of het bestellen van luxe hapjes.

Borrelhapjes en tapas voor een relaxte borrel

Er zijn veel verschillende redenen om een borrel te organiseren. Denk aan een verjaardag, jubileum van uw huwelijk of een receptie voor uw bedrijf. Ontdek welke hapjes, tapas en buffetten wij aan huis kunnen leveren voor uw borrel. De meeste mensen kiezen voor onze tapas of hapjes aan huis. Ook de drankjes, meubilair/statafels, linnen en aankleding om uw huis aan te kleden kunt u aan ons overlaten. Zelfs service in de vorm van bediening behoort tot de mogelijkheden.

Wat is een borrel?

Een borrel is doorgaans een sociale en informele bijeenkomst voor een geselecteerd gezelschap. Zij worden doorgaans door de gastheer-/vrouw voor de borrel uitgenodigd. Op een borrel worden doorgaans alcoholische en non-alcoholische dranken geschonken en daarnaast worden er doorgaans verschillende hapjes of tapas geserveerd. In tegenstelling tot een receptie, hoeft de borrel niet een feestelijkheid als reden te hebben. Een borrel heeft daarnaast een vrije in- en uitloop. Een borrel wordt veel in de namiddag georganiseerd, maar ook borrels in de avond komen veel voor. In de regel wordt een borrel voor of na het avondeten georganiseerd. Wilt u partyhapjes voor uw borrel aan huis bestellen? Neem dan contact met ons op.