Als er iemand overlijdt komt er veel op u als nabestaande af. Met Martini Catering dragen wij graag bij aan een passend afscheid en nemen wij u graag het een en ander uit handen. Martini Catering levert  verschillende soorten uitvaartcatering. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor onze uitvaartcatering via onderstaande button! 

Ook voor de uitvaart van uw dierbare kunnen wij van Martini Catering in Groningen de catering verzorgen. Natuurlijk wordt ook vandaag de dag nog voor koffie en cake gekozen, maar steeds vaker worden ook luxe tapas, amuses en hapjes, royale mini sandwiches of broodjes met luxe belegsoorten besteld. Ook na afloop van de plechtigheid een koffietafel met zoete lekkernijen behoort tot de mogelijkheden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u gebruik wilt maken van onze uitvaart catering. Stuur ons bij voorkeur meteen een SMS of Whatsapp bericht naar 0628878956, omdat een uitvaart op korte termijn plaatsvindt. We kunnen u dan snel informeren over onze beschikbaarheid. 

Uitvaart catering thuis of elders buiten het uitvaartcentrum

Na de uitvaart kunt u tegenwoordig ook mogelijk op een andere locatie dan het uitvaartcentrum de catering te laten verzorgen. Dit kan een eigen locatie, de plek waar uw dierbare woonde graag kwam of een te huren externe locatie zoals een kerk zijn. 

Laat het uw uitvaartverzorger even weten dat u van deze mogelijkheid gebruikt wilt maken om uw catering bij ons af te nemen. Eventueel kunnen wij ook voor u in overleg treden met uw uitvaartverzorger. We raden u aan om ons met het oog op onze agenda/beschikbaarheid zo snel mogelijk te benaderen. Wilt u na de uitvaart samen een maaltijd nuttigen? Dan is één van onze uitstekende catering-buffetten wellicht een goede keuze.

 • Luxe koffietafel met broodjes
 • Hapjes
 • Tapas
 • Buffetten

 • Aankleding, bediening, statafels en meer.


 • Tent huren of stretchtent huren voor uitvaart

  Ook het huren en laten plaatsen van een easy-up-tent of luxe stretchtent is een mogelijkheid. De plechtigheid, koffietafel of ander samenzijn, kan plaatsvinden in een luxe stretchtent. Wilt u een luxe stretchtent huren om zo in de open lucht samen te zijn? Bekijk dan de mogelijkheid op de pagina stretchtent huren. Op deze pagina ligt de nadruk op feestelijke festiviteiten, maar ook voor een uitvaart is deze tent zeer geschikt. Vanzelfsprekend zal de aankleding dan rustiger zijn dan op de vertoonde foto’s. 

  Wat kost een koffietafel per persoon?

  U wilt wellicht weten wat de kosten van een koffietafel zijn. Om de kosten voor een koffietafel bij een uitvaart (zoals een begrafenis of crematie) te berekenen is het van belang wat uw wensen zijn. Zo kunt u kiezen om voor koffie met cake te gaan, waarvan de prijs wat lager ligt dan die van een uitgebreide koffietafel met bijvoorbeeld broodjes. Deze koffietafels worden door de verschillende crematoria, uitvaartcentra en uitvaartondernemingen verzorgd. Martini Catering verzorgt uitgebreide koffietafels, zowel in het uitvaartcentrum als op een externe door u gekozen locatie. De prijzen voor onze uitgebreide en luxe koffietafels met broodjes variëren afhankelijk van de keuzes en groepsgrootte. Uiteraard is catering bij Martini Catering altijd maatwerk aan de hand van uw wensen. We informeren u graag snel over de kosten. 


  Catering bij crematorium, uitvaartcentrum of uitvaartonderneming in Groningen?

  In de meeste gevallen is het in overleg met de uitvaartonderneming mogelijk om wat de catering betreft van onze diensten gebruik te maken. U kunt voor de uitvaart van uw dierbare gebruik maken van de catering-mogelijkheden bij het crematorium of uitvaartcentrum, maar in veel gevallen kunt u ook onze catering op locatie van een crematorium of uitvaartcentrum laten bezorgen. Soms is het een wens van uw dierbare of diens nabestaanden om op een locatie elders (buiten het uitvaartcentrum/crematorium) van onze catering gebruik te maken. U kunt deze wens uiteraard met uw uitvaartonderneming bespreken.


  Crematorium Groningen

  Op zoek naar een crematorium in Groningen? Martini Catering heeft de gegevens van crematoria in de stad Groningen voor u verzameld.

  Yarden Groningen
  Adres: Crematoriumlaan 6, 9747 AM Groningen
  Telefoon: 050 577 8241
  Website: www.yarden.nl
  cre.groningen@yarden.nl


  Begraafplaats Groningen

  Bent u op zoek naar een begraafplaats in Groningen? Wij hebben deze gegevens voor u verzameld.

  Selwerderhof
  Adres: Iepenlaan 204, 9741 GB, Groningen
  Telefoonnummer: 050 367 4600


  Uitvaartcentra Groningen

  Monuta Dalmolen, Uitvaartcentrum
  Adres: Melisseweg 93, 9731 BM Groningen
  Telefoon: 050 542 5962
  www.monuta.nl


  Uitvaartonderneming Groningen

  Op zoek naar uitvaartondernemingen in Groningen? Wij hebben een aantal voor u verzameld. Wilt u gebruik maken van catering van Martini Catering? Vraag uw uitvaartondernemer dan naar de mogelijkheden.

  Uitvaartzorg Boerhaavelaan
  Adres: Boerhaavelaan 19, 9728 LG Groningen
  Website: uitvaart-groningen.nl
  Telefoon: 050 525 5980 (24/7 bereikbaar)
  E-mail: info@uitvaart-groningen.nl 

  Carla van der Burg Uitvaartverzorging
  Adres: Holtstek 4, 9713 DC Groningen
  Website: carlavanderburg.nl
  Telefoon: 050–3186636 of  06–12509776 (bij een overlijden dag en nacht bereikbaar)
  E-mail: info@carlavanderburg.nl

  Algemeen Belang Uitvaartzorg B.V. (DELA)
  Adres: Esdoornlaan 187, 9741 KC Groningen
  Website: dela.nl
  Telefoon: 050 700 1506
  E-mail: regionoord@dela.org

  Catrien Coolsma Uitvaartverzorging
  Adres: Bentismaheerd 76, 9736 EE Groningen
  Website: catriencoolsma.nl
  Telefoon: 06–47224744 (dag en nacht bereikbaar)
  E-mail: contact@catriencoolsma.nl

  Marijke Buursink Uitvaartverzorging
  Adres: Oosterseweg 1, 9785 AD Zuidwolde (Groningen)
  Website: marijkebuursink.nl
  Telefoon: 06 – 411 085 20  (dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden)

  Uitvaartcentra

  • Yardenhuis van Groningen
  • Uitvaartcentrum Ardante