Warme buffetten (buffet aan huis):

Onze cateraars van Martini Cateraar & Traiteur hebben verschillende warme buffetten samengesteld. Onze buffetten Tapas Fiesta, Stampot Deluxe, Hollandse AVG, Gronings stoofvlees, Mexicaans genieten en ons Aspergebuffet Martini zijn de absolute hardlopers die wij aan huis bezorgen. Zoals aangegeven kunnen wij ook vrijwel ieder ander gerecht als warm buffet voor u aan huis leveren.

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten oftewel de ordergrootte. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te vernemen welke prijs we u kunnen aanbieden.

Tapas Fiesta: tapas buffet catering Groningen

Met ons buffet Tapas Fiesta maken we er gegarandeerd een feestje van. Bekijk ons Tapas-buffet op onze pagina over tapas catering.

Stamppot buffetten - Warme buffetten van Martini Catering.

Ook voor warme buffetten in de vorm van traditionele of verrassende stamppotten kunt u bij Martini Catering terecht. Vanuit Groningen verzorgen wij complete stamppotbuffetten in heel het Noorden. Een stamppotbuffet is vooral populair in de wintermaanden. Onze zelf ontwikkelde recepten werden gepubliceerd, onder andere in het succesvolle kookboek Heel Holland Stampt, uitgave 3 (2017). Hoewel stamppotten met name in de winter worden gegeten, is stamppot in de zomer door onze verrassende recepten ook goed mogelijk.  Bekijk onze stamppotbuffetten op onze pagina over stamppot catering

Hollandse AVG - Warm buffet met aardappels, vlees en groente.

Ons Hollands AVG-buffet is één van onze populairste warme buffetten. Het voorgerecht bestaat uit luxe broodsoorten met verschillende soorten tapenade, pesto en kruidenboter. Het hoofdgerecht bestaat uit varkenshaas in romige saus van bospaddestoelen, gebakken rosevalaardappeltjes met thijm en rozemarijn en in spek gerolde haricot verts.

Gronings stoofvlees - Ambachtelijke catering buffetten Groningen.

Het Gronings stoofvlees buffet is volgens liefhebbers het lekkerste van Groningen. Ons rundvlees wordt met 9 andere ingrediënten maar liefst 5 uren op lage temperatuur gegaard. Het stoofvlees wordt geserveerd met gebakken rosevalaardappeltjes met tijm en rozemarijn, in spek gerolde haricot verts en een heerlijke frisse salade. Het stoofvlees is qua warme buffetten één van onze hardlopers.

Mexicaans genieten – Warm buffet van onze cateraars.

Proef de Mexicaanse smaken met dit heerlijke warme buffet. Onder andere taco's wraps en wraps, die uw gasten zelf kunnen vullen. Heerlijke vullingen met als basis kip, gehakt of vegetarisch, met daarnaast zwarte bonen, paprika en champignons en echte Mexicaanse kruiden. U en uw gasten maken de wraps en taco's compleet met knapperige ijsbergsla, cherrytomaatjes, paprika en mais. Uiteraard mogen tortillachips crème fraîche, huisgemaakte guacamole en geraspte kaas niet ontbreken bij dit warme Mexicaanse buffet. Een tip om bij dit Mexicaanse buffet te bestellen zijn de Mexicaanse bieren Sol, Corona en/of Desperados.

Basis:
 • Wraps
 • Taco's
 • Tortillachips 
Vullingen:

Tot 15 personen (1 keuze)
Tot 40 personen (2 keuzes)
Vanaf 41 personen (3 keuzes)

 • Taco-wrapvulling kipdijfilet, mexicaanse kruiden, zwarte bonen, paprika en champignons. 
 • Taco-wrapvulling rundergehakt, mexicaanse kruiden, zwarte bonen, paprika en champignons.
 • Taco-wrapvulling vega, mexicaanse kruiden, zwarte bonen, paprika en champignons.
Daarnaast:
 • Gegrilde halve maiskolfjes met roomboter 
Toppings/salade: 

 • Frisse ijsbergsla 
 • Cherrytomaten
 • Paprika
 • Mais 
 • Geraspte kaas.
Sauzen/extra topping:
 • Crème fraîche
 • Huisgemaakte guacamole
 • Salsasaus.
Optioneel: 
 • Vooraf: Mexicaanse tomatensoep (of soep naar keuze) met brood tapenade en kruidenboter.
 • Mexicaans Sol-bier met limoen op basis van nacalculatie.
 • Nagerecht: Crema Catalana (Spaanse versie van Crème Brûlée)

Aspergebuffet Martini – Catering met het witte goed (asperges) in Groningen.

Asperges; ook wel het witte goud genoemd. Ze vormen de basis voor ons Martini Aspergebuffet. Als u dit warme buffet online bij ons wilt bestellen is het goed om te weten dat asperges vanaf eind april tot eind juni verkrijgbaar zijn.

Voorgerecht aspergebuffet:
 • Heerlijke romige aspergesoep, afgetopt met crème fraîche en groene tuinkruiden
of (1 keuze voor het gehele gezelschap)
 • Salade met asperges, witlof en appel 
Hoofdgerecht aspergebuffet

Na dit voorgerecht zijn er heerlijke asperges van Meinardi, Hollandaisesaus en gekookte krieltjes met roomboter en peterselie.

Keuze uit twee garnituren:

Dun gesneden luxe beenham, ei en peterselie.

Of  (1 keuze voor het gehele gezelschap)
Gerookte zalmfilet, ei en dille. 

Dessert bij aspergebuffet

Duo van chocolademousse geserveerd in luxe glaasjes:
Pure chocolademousse met kersenconfiture en
Witte chocolademousse met Cointreau en aardbeien van Meinardi. 

Vraag een offerte aan voor uw catering-buffet via onderstaande button

Over buffet catering van Martini Catering

Heeft u iets te vieren of wilt u om andere reden een warm en/of koud buffet in Groningen of elders in het Noorden bestellen? Martini Catering & Traiteur zorgt dat uw buffetten catering kosteloos en met hoge kwaliteit bij u thuisbezorgd worden, of het nu gaat om een koud of warm buffet. Een buffet, ook wel lopend buffet, kan in Noord-Nederland aan huis, op een bedrijfslocatie of op één van onze schitterende externe catering-locaties bezorgd worden.

Wij verzorgen al catering van warme buffetten vanaf 10 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een catering buffet online wilt bestellen. Prijs buffetten: op aanvraag.

Buffetten cateraar Groningen

De onderstaand getoonde buffetten zijn voorbeelden van buffetten die wij als cateraar voor specifieke opdrachtgevers uit Groningen hebben samengesteld. Spreekt één van de buffetten u erg aan, dan kunt u deze buffetten uiteraard bestellen, maar indien gewenst passen wij het buffet graag aan uw wensen aan. Uiteraard gaan wij graag met u in overleg om voor u een koud of warm buffet samen te stellen.

Ook is het mogelijk om uw menu als plateservice aan uw gasten te serveren. Onze koks maken de borden dan op en serveren deze bij uw gasten aan tafel. Behalve koks zijn dan ook bedieningsmedewerkers onderdeel van onze service.