Warme buffetten en koude buffetten met passie bereid

Onze warme en koude buffetten worden met passie voor u bereid met uitstekende ingrediënten. 

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw buffet-catering in Groningen, Drenthe en Friesland aan

Warme buffetten (buffet aan huis)

Vraag vrijblijvend een offerte voor onze buffetten. Onze cateraars van Martini Cateraar & Traiteur hebben verschillende warme buffetten samengesteld. Onze onderstaande Nederlandse / Franse buffetten met stamppot, AVG, stoofvlees en asperges zijn populair.  Geniet van Frans-Nederlandse buffetten of waan je buiten Nederland met onze Italiaanse, Spaanse of Mexicaanse buffetten.

Stamppot buffetten - Warm buffet van Martini Catering

Bekijk onze stamppotbuffetten op onze pagina over stamppot catering. Ook voor warme buffetten in de vorm van traditionele of verrassende stamppotten kunt u bij Martini Catering terecht. Vanuit Groningen verzorgen wij complete stamppotbuffetten in heel het Noorden. Een stamppotbuffet is vooral populair in de wintermaanden. Onze zelf ontwikkelde recepten werden gepubliceerd, onder andere in het succesvolle kookboek Heel Holland Stampt, uitgave 3 (2017). Hoewel stamppotten met name in de winter worden gegeten, is stamppot in de zomer door onze verrassende recepten ook goed mogelijk.

Hollandse AVG - Warm buffet met aardappels, vlees en groente.

Ons Hollands AVG-buffet is één van onze populairste warme buffetten. Het voorgerecht bestaat uit luxe broodsoorten met verschillende soorten tapenade, pesto en kruidenboter. Het hoofdgerecht bestaat uit vlees zoals beenham met honingmosterdsaus of varkenshaas in romige saus van bospaddestoelen, een aardappelgerecht zoals aardappelgratin of Provençaalse ovenaardappelpartjes en groenten zoals in spek gerolde haricot verts en een frisse salade. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor dit AVG-buffet.

Gronings stoofvlees - Ambachtelijke catering buffetten Groningen.

Het Gronings stoofvlees buffet is volgens liefhebbers het lekkerste van Groningen. Ons rundvlees wordt met 9 andere ingrediënten maar liefst 5 uren op lage temperatuur gegaard volgens ons geheime Groningse recept. Het stoofvlees wordt geserveerd een aardappelgerecht zoals aardappelgratin of Provençaalse ovenaardappelpartjes en groenten zoals in spek gerolde haricot verts en een frisse salade. Het stoofvlees is qua warme buffetten één van onze hardlopers.  Vraag vrijblijvend een offerte voor dit stoofvleesbuffet.

Aspergebuffet Martini – Catering met het witte goed (asperges) in Groningen.

  • Romige aspergesoep
  • Heerlijke asperges, hollandaisesaus, krieltjes in schil met roomboter en peterselie.
  • Dun gesneden luxe beenham, ei en peterselie
    of
  • Gerookte zalmfilet, ei en dille.
  • Dessert in overleg
Vraag vrijblijvend een offerte voor dit aspergebuffet.

"Proef de keuken van Italië, Spanje of Mexico met een Italiaans warme buffet, ons tapas-buffet of een Mexicaans buffet"

Italiaans warm buffet - catering Groningen

Italiaanse catering is altijd een goed idee, want wie houdt er nu niet van Italiaans? ontdek onze Italiaanse buffetten. Maak je gasten blij met een heerlijke verse authentiek bereide lasagne of pasta. Waan je in Italië met onze huisgemaakte Italiaanse voor-, hoofd- en nagerechten.

Tapas buffet catering Groningen

Bekijk ons Tapas-buffet op onze pagina over tapas catering. Met onze tapas-buffetten maakt u er gegarandeerd een feestje van.

Mexicaanse buffetten – Warm buffet cateraars

Ontdek onze Mexicaanse catering. Proef de Mexicaanse smaken met een heerlijk warm Mexicaans buffet met burrito's en enchilada's. Of laat uw gasten zelf hun tortillawraps vullen met heerlijke vullingen met als basis kip, gehakt of vegetarisch, met daarnaast zwarte bonen, Mexicaanse groenten en kruiden. U en uw gasten maken de wraps en compleet met een Mexicaanse salade van ijsbergsla, tomaat, paprika en mais. Uiteraard mogen tortillachips crème fraîche, huisgemaakte guacamole niet ontbreken bij dit warme Mexicaanse buffet. Vraag ook naar onze Mexicaanse bieren.

Koude buffetten cateraar Groningen

Wij verzorgen de catering van koude buffetten al vanaf 15 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een koud buffet wilt bestellen. Informatie volgt.

Driegangenmenu catering

Bent u op zoek naar een driegangenmenu voor uw gezelschap? Neem contact met ons op en we stellen graag 3 gangen voor u samen. Dit kan in buffetvorm gepresenteerd of aan tafel uitgeserveerd worden.

Over buffet catering van Martini Catering

Heeft u iets te vieren of wilt u om andere reden een warm en/of koud buffet in Groningen of elders in het Noorden bestellen? Martini Catering & Traiteur zorgt dat uw buffetten catering met hoge kwaliteit bij u thuisbezorgd worden, of het nu gaat om een koud of warm buffet. Een buffet, ook wel lopend buffet, kan in Noord-Nederland aan huis, op een bedrijfslocatie of op één van onze schitterende externe catering-locaties bezorgd worden.

Buffetten cateraar Groningen

De onderstaand getoonde buffetten zijn voorbeelden van buffetten die wij als cateraar voor specifieke opdrachtgevers uit Groningen hebben samengesteld. Spreekt één van de buffetten u erg aan, dan kunt u deze buffetten uiteraard bestellen, maar indien gewenst passen wij het buffet graag aan uw wensen aan. Uiteraard gaan wij graag met u in overleg om voor u een koud of warm buffet samen te stellen. Ook is het mogelijk om uw menu als plateservice aan uw gasten te serveren. Onze koks maken de borden dan op en serveren deze bij uw gasten aan tafel. Behalve koks is het ook mogelijk bediening bij uw buffet te krijgen.