De prijs is afhankelijk van het aantal gasten oftewel de ordergrootte. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te vernemen welke prijs we u kunnen aanbieden.
Tapas Fiesta: tapas buffet catering Groningen
Met ons buffet Tapas Fiesta maken we er gegarandeerd een feestje van. Bekijk ons Tapas-buffet op onze pagina over tapas catering.
Ook voor warme buffetten in de vorm van traditionele of verrassende stamppotten kunt u bij Martini
Catering terecht. Vanuit Groningen verzorgen wij complete stamppotbuffetten in
heel het Noorden.
Een stamppotbuffet is vooral populair in de wintermaanden.
Onze zelf ontwikkelde
recepten werden gepubliceerd, onder andere in het succesvolle kookboek Heel
Holland Stampt, uitgave 3 (2017). Hoewel stamppotten met name in de winter
worden gegeten, is stamppot in de zomer door onze verrassende recepten ook goed
mogelijk. Bekijk onze stamppotbuffetten op onze pagina over stamppot catering.
Ons Hollands AVG-buffet is één van onze populairste warme buffetten. Het voorgerecht bestaat uit luxe broodsoorten met verschillende soorten tapenade, pesto en kruidenboter. Het hoofdgerecht bestaat uit varkenshaas in romige saus van bospaddestoelen, gebakken rosevalaardappeltjes met thijm en rozemarijn en in spek gerolde haricot verts.
Het Gronings stoofvlees buffet is volgens liefhebbers het lekkerste van Groningen. Ons rundvlees wordt met 9 andere ingrediënten maar liefst 5 uren op lage temperatuur gegaard. Het stoofvlees wordt geserveerd met gebakken rosevalaardappeltjes met tijm en rozemarijn, in spek gerolde haricot verts en een heerlijke frisse salade. Het stoofvlees is qua warme buffetten één van onze hardlopers.
Proef de Mexicaanse smaken met dit heerlijke warme buffet. Onder andere taco's wraps en wraps, die uw gasten zelf kunnen vullen. Heerlijke vullingen met als basis kip, gehakt of vegetarisch, met daarnaast zwarte bonen, paprika en champignons en echte Mexicaanse kruiden. U en uw gasten maken de wraps en taco's compleet met knapperige ijsbergsla, cherrytomaatjes, paprika en mais. Uiteraard mogen tortillachips crème fraîche, huisgemaakte guacamole en geraspte kaas niet ontbreken bij dit warme Mexicaanse buffet. Een tip om bij dit Mexicaanse buffet te bestellen zijn de Mexicaanse bieren Sol, Corona en/of Desperados.
Tot 15 personen (1 keuze)
Tot 40 personen (2 keuzes)
Vanaf 41 personen (3 keuzes)
Asperges; ook wel het witte goud genoemd. Ze vormen de basis voor ons Martini Aspergebuffet. Als u dit warme buffet online bij ons wilt bestellen is het goed om te weten dat asperges vanaf eind april tot eind juni verkrijgbaar zijn.
Voorgerecht aspergebuffet:Na dit voorgerecht zijn er heerlijke asperges van Meinardi, Hollandaisesaus en gekookte krieltjes met roomboter en peterselie.
Keuze uit twee garnituren:Of (1 keuze voor het gehele gezelschap)
Gerookte zalmfilet, ei en dille.
Duo van chocolademousse geserveerd in luxe glaasjes:
Pure chocolademousse met kersenconfiture en
Witte chocolademousse met Cointreau en aardbeien van Meinardi.
Heeft u iets te vieren of wilt u om andere reden een warm en/of koud buffet in Groningen of elders in het Noorden bestellen? Martini Catering & Traiteur zorgt dat uw buffetten catering kosteloos en met hoge kwaliteit bij u thuisbezorgd worden, of het nu gaat om een koud of warm buffet. Een buffet, ook wel lopend buffet, kan in Noord-Nederland aan huis, op een bedrijfslocatie of op één van onze schitterende externe catering-locaties bezorgd worden.
Wij verzorgen al catering van warme buffetten vanaf 10 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een catering buffet online wilt bestellen. Prijs buffetten: op aanvraag.
De onderstaand getoonde buffetten zijn voorbeelden van buffetten die wij als cateraar voor specifieke opdrachtgevers uit Groningen hebben samengesteld. Spreekt één van de buffetten u erg aan, dan kunt u deze buffetten uiteraard bestellen, maar indien gewenst passen wij het buffet graag aan uw wensen aan. Uiteraard gaan wij graag met u in overleg om voor u een koud of warm buffet samen te stellen.
Ook is het mogelijk om uw menu als plateservice aan uw gasten te serveren. Onze koks maken de borden dan op en serveren deze bij uw gasten aan tafel. Behalve koks zijn dan ook bedieningsmedewerkers onderdeel van onze service.