Namens Martini Catering (alvast) gefeliciteerd met uw verloving! Ontdek hoe Martini Catering kan helpen uw bruiloft tot een succes te maken. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor onze bruiloftcatering via onderstaande button!

Gelegenheden: Bruiloft Catering

Uitstekende catering is op een bruiloft onmisbaar. Martini Catering in Groningen is zich daarvan bewust en biedt hoogwaardige catering op uw bruiloft. Als cateraar doen we dit geheel naar uw wensen en ideeën! Gaat u trouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

Voor vele facetten van uw bruiloft kunt u bij Martini Catering terecht. Dat begint al bij het vinden van een geschikte locatie voor uw bruiloft. De inrichting en aankleding van de locatie van uw bruiloft verzorgen wij daarnaast ook graag geheel naar uw wensen. Vaak wordt bij een bruiloft ook een diner voor de gasten verzorgd en bij de receptie en/of tijdens het feest wordt doorgaans gekozen voor luxe hapjes. Mogelijk heeft u bepaalde facetten van uw bruiloft al geregeld. Ook in dat geval gaan wij graag in gesprek om te bekijken waarmee wij u nog van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op!

Alle catering voor de bruiloft:

Het bruiloft-diner

Aan de hand van uw wensen wordt een menu voor uw bruiloft samengesteld. U bepaalt het aantal gangen dat u aan uw gasten wilt aanbieden. Wat betreft de bediening en service tijdens het diner van uw bruiloft zijn er verschillende mogelijkheden. Onze bediening kan de gerechten tijdens het diner bij uw gasten aan tafel inzetten. Het geeft een luxe en rustige uitstraling aan uw bruiloft, doordat de gasten niet hoeven te lopen tijdens het diner. Uiteraard kan de bediening uw gasten daarnaast van drankjes voorzien.

Het bruiloft-buffet

Ook een buffet behoort natuurlijk tot de mogelijkheden voor uw bruiloft. Het geeft uw gasten iets meer vrijheid om zelf de gerechten samen te stellen. Door een efficiënte buffet-opstelling proberen we het buffet zo rustig mogelijk te laten verlopen, zodat men zoveel mogelijk tegelijkertijd eet. Een combinatie van de buffet-vorm met dinervorm is ook mogelijk. Misschien wilt u het voorgerecht aan tafel laten zetten, terwijl u het hoofdgerecht en dessert liever op een royaal buffet presenteert.

Locatie trouwfeest

Een combinatie van locaties voor de bruiloft komt ook veel voor. De locatie voor het trouwfeest hoeft immers niet dezelfde locatie te zijn als de locatie waar daadwerkelijk getrouwd wordt. Zo kunt u ervoor kiezen om op het Stadhuis te trouwen en het feest op een andere locatie te vieren.

Stretchtent huren voor bruiloft - een trouwerij in de open lucht!

U gaat trouwen en overweegt een stretchtent te huren. Een stretchtent creëert de ideale sfeer voor een romantische bruiloft in de open lucht. Deze luxe stretchtent van 7,5 x 10 meter biedt plaats aan enkele tientallen tot ca. 100 gasten, afhankelijk van de gewenste inrichting. Ook andere afmetingen is mogelijk. Wij helpen u graag met een luxe stretchtent voor uw bruiloft/trouwerij, bijpassende inrichting zoals meubilair, aankleding (kleur of wit) en (tap-, koffie- en/of koelapparatuur. Benieuwd naar foto’s van de stretchtent? Ga naar onze pagina stretchtent huren en neem contact met ons op. 

Aankleding van de trouwlocatie

Ook aankleding, bediening, statafels en meer op uw bruiloft-locatie kunt u aan ons overlaten. Bij de organisatie van een bruiloft wordt er vaak voor een bepaalde stijl gekozen. Deze stijl kan een thema zijn, maar kan zich ook uiten door een bepaalde kleur. Wilt u dat uw bruiloft een witte stijl ademt? Dan zorgen wij voor wit tafellinnen op de dinertafels en statafels en worden er bijvoorbeeld witte lopers uitgelegd. Al het meubilair, zoals tafels, stoelen, statafels en dergelijke verzorgen wij ook graag voor u. Op die manier is alles en iedereen perfect op elkaar afgestemd.

Originele (bruiloft) hapjes en amuses

Wilt u originele tapas, amuses en hapjes voor uw bruiloft? Als bruiloft-cateraar ontwikkelen wij ook nieuwe recepten voor de amuses en hapjes op uw bruiloft! Zo zijn de mogelijkheden voor luxe en originele hapjes eindeloos. Tijdens uw receptie, feest of diner zal het uw gasten aan niets ontbreken. Indien gewenst presenteert onze bediening uw gasten graag de hapjes en amuses!

Kosten bruiloft catering

Of u hem nu organiseert voor 50 gasten, 100 gasten of 150 gasten; u wilt wellicht graag weten wat de kosten van uw bruiloft zullen zijn. Het uiteindelijke kostenoverzicht hangt uiteraard sterk af van uw wensen. Eén onderdeel van de bruiloft is de catering. Benieuwd naar de gemiddelde kosten van een volledige bruiloft? Uit onderzoek blijkt dat de kosten gemiddeld ca. € 15.000 bedragen. Het is altijd verstandig om een begroting te maken van alle kosten voor uw bruiloft, bijvoorbeeld in Excel. Neem contact met ons op om kosteloos een modelbegroting in Exel te ontvangen.

Kosten diner/receptie bruiloft

Het nadenken over het diner en de receptie, begint vaak bij de cateraar. Samen met de cateraar gaat u op zoek naar een geschikte trouwlocatie. Wij beschikken over diverse trouwlocaties in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij zoeken graag met u mee naar de perfecte locatie voor uw huwelijk. Zodra wij die met u gevonden hebben, kunnen we u een aanbod doen voor het diner of buffet en voor de receptie. De gemiddelde kosten voor het diner of buffet bedragen ongeveer € 30,00 per persoon. Dan is er vaak nog een receptie, waarbij de gemiddelde kosten op zo’n € 15,00 per persoon liggen. Kosten van het diner en de hapjes en amuses voor de receptie van uw bruiloft hangen af van uw wensen. Als cateraar nemen we daarom uitvoerig de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Onze adviseur zal samen met u de mogelijkheden bespreken en u daarbij ook een begroting geven van de kosten.

Bruiloft / trouwlocaties

Martini Catering werkt vooral in Noord-Nederland, te weten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. In Groningen kunnen wij u schitterende locaties voor bruiloften ter beschikking te stellen. Maar ook als uw huwelijk zich elders in (Noord) Nederland voltrekt, zijn wij u graag van dienst bij het vinden van de juiste locatie! Heeft u zelf een locatie gevonden en bent u nog op zoek naar een cateraar in Groningen of elders in Noord-Nederland? Ook dan helpen wij u graag!

Officiële trouwlocaties Groningen

Als officiële trouwlocaties zijn door de gemeente Groningen 10 locaties aangewezen. Het gaat allereerst natuurlijk om het Stadhuis van Groningen. Daarnaast is het mogelijk te trouwen in de Stefanuskerk, de Euroborg, het Groninger Museum, Wijkservicecentrum Hoogkerk, de Coendersborg, de Aa-kerk, de Martinikerk, de Stadsschouwburg of het Scheepvaartsmuseum.

Kosten officiële trouwlocaties

Deze kosten variëren, afhankelijk van de dag waarop getrouwd wordt. Van € 353,40 op maandag/dinsdag tot € 1281,60 op zaterdag, inclusief ceremonie op het stadhuis. Deze kosten zijn ook verschuldigd bij trouwen op een andere locatie.

Eigen trouwlocatie kiezen

Wilt u een eigen (andere) trouwlocatie kiezen? Ook dat is mogelijk! Er zijn natuurlijk volop mogelijkheden, van goedkope trouwlocaties tot exclusievere locaties. Zo is het bij een boerderij als locatie vaak ook mogelijk om buiten te trouwen in Groningen.

Kiest u voor een eigen locatie, dan moet deze locatie moet wel openbaar zijn, zodat de ceremonie helaas niet in een woonhuis of tuin van een woonhuis kan plaatsvinden. De locatie kan door uzelf of door Martini Catering geregeld worden. Er moeten afspraken gemaakt worden met de eigenaar en/of gebruiker en er moet een melding gedaan worden bij de gemeente. Bij deze melding, wordt ook een ingevuld formulier 'akkoordverklaring eigenaar/gebruiker vrije locatie' ingeleverd.

Tijdstippen

Op de zelfgekozen locatie kan op de onderstaande tijdstippen getrouwd worden. Naast de kosten die u aan de locatie betaald, zijn er ook kosten verschuldigd aan de gemeente.

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 09:45 uur
09:45 - 10:30 uur
10:30 - 11:15 uur
11:15 - 12:00 uur
13:30 - 14:15 uur
14:15 - 15:00 uur
15:45 - 16:30 uur

Zaterdag
11:00 - 12:00 uur
12:00 - 13:00 uur
13:00 - 14:00 uur