Namens Martini Catering (alvast) gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Ontdek hoe Martini Catering kan helpen uw house warming tot een succes te maken. 

Vraag een offerte aan voor onze house-warming catering via onderstaande button!

Catering voor uw housewarming aan huis? Bestel in uw nieuwe woning onze partyhapjes en lees onze tips voor een heerlijk feest. Ontdek ook hoe ontspannen het kan zijn om gasten in uw nieuwe huis te ontvangen! Zorgt u voor de versiering? 

Hapjes voor een ontspannen housewarming

De meeste mensen bestellen verschillende luxe hapjes aan huis. Tapas is ook erg geschikt voor een borrel in de avond. Laat u het bezoek wat eerder komen en wilt u ook met hen avondeten? Dan is een buffet ook erg geschikt. Is uw housewarming in de lente of zomer? Wij leveren desgewenst ook de drankjes, meubilair/statafels, linnen en aankleding om uw huis voor de gelegenheid aan te kleden. Ook service (bediening) behoort tot de mogelijkheden. Dan behoort een barbecue of tuinfeest natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Houdt u het huis ook nog (een beetje) netjes!;)
7aac6a4d-f4e7-4b48-9fc4-6645cf7ddfc9jpg

Wat is een housewarming? 

U hoort er steeds vaker over. Wie een nieuwe woning betrekt, viert dit met zijn vrienden of familie. Dit feestje wordt de housewarming genoemd. Het fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika. Het wordt doorgaans gevierd als borrel met (party) hapjes en drankjes. Op welk tijdstip de housewarming meestal gevierd wordt? Dit kan op elk moment, maar het meest gebruikelijk is het om hem 's avonds te geven in de vorm van een borrel.