Vegetarische catering bestellen?

Bestel hier uw vegetarische catering voor uw gelegenheid. Of het nu gaat om een zakelijke of particuliere gelegenheid. Wij verzorgen graag uw vegetarische catering. Wij koken graag met vegetarische producten.

In onze webwinkel kunt u direct online vegetarische hapjes bestellen.

Wat houdt onze vegetarische catering in?

Kiest u voor de vegetarische catering van Martini Catering? Dan kunt u er van op aan dat er geen vlees in het voedsel dat geleverd wordt is verwerkt. Onder vlees wordt wordt mede verstaan gevogelte, vis, schaaldieren en insecten. Ook worden in onze vegetarische catering geen bijproducten van geslachte dieren gebruikt. Dierlijk stremsel in bijvoorbeeld kaas en gelatine in pudding, zullen dus niet in de voeding van onze vegetarische catering voorkomen. Ons vegetarische cateringaanbod bestaat onder meer uit ons onderstaand aanbod. 
  • Vegetarische hapjes - vegetarische hapjes worden door (v) aangemerkt
  • Vegetarische buffetten
  • Vegetarische lunch -  vegetarische broodjes etc. worden door (v) aangemerkt
  • Vegetarische tapas
  • Vegetarische barbecue  -  vegetarische producten voor op de barbecue worden door (v) aangemerkt of kies onze volledig vegetarische barbecue: # 2 "Barbecue Vega de Luxe". 

Vind vegetarische catering: offerte aanvragen

Martini Catering verzorgt vegetarische catering. Bekijk al ons biologische catering aanbod online of doe vrijblijvend een offerte-aanvraag.
Geef bij uw aanvraag alstublieft even aan dat u van vegetarische catering gebruik wilt maken! Dan zorgen we dat u een aanbod op maat krijgt.

Waarom wij vegetarische catering aanbieden

Bij Martini Catering vinden we het belangrijk om vegetarische catering aan te bieden. Er zijn goede motieven om geen vlees te eten. Van compassie met dieren en een afkeer tegen de wijze waarop dieren (bijv. in de bio-industrie) gehouden worden tot (menselijke) gezondheid en zorgen over het milieu. Daarnaast laten we met lekkere en gezonde catering graag zien dat vlees absoluut niet onmisbaar is als u uw gasten wilt verwennen. We koken bij de bereiding van onze vegetarische catering daarnaast met producten die voldoende eiwit, ijzer, vitamine B1 en vitamine B12 bevatten. Koken we dan uitsluitend vegetarisch? Nee, wie onze website zal bekijken zal zien dat er niet alleen vegetarische producten in onze hapjes en buffetten voorkomen. Wel hechten we er waarde aan om vegetarische (en niet vegetarische) opdrachtgevers er met deze pagina op te wijzen dat vegetarische catering bij Martini Catering tot de mogelijkheden behoort. Vraagt u vegetarische catering aan, dan zullen we echter altijd zorgen voor volledig vegetarische hapjes en buffetten. Onze koks zijn creatief en maken graag een aanbod op maat. 
Vraag nu een offerte voor vegetarische catering aan